JavaScript must be enabled. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. Try enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Τεστ του ATV Gamax AX600 Lx-BW (4X4) από το portal Off-Road.gr Επισκεφθείτε την διεύθυνση www.off-road.gr

2010 Σεπτέμβριος

Διαβάστε το τεστ που πραγματοποίησε το portal Off-Road. gr στο ATV Gamax AX600 Lx – Big Wheels (4X4). Στο τεστ αναφέρετε ότι το Gamax AX600 απευθύνεται στον σοβαρό χρήστη που κινείται στα βουνά με full εξοπλισμό και θέλει ένα ποιοτικό λούξ πακέτο με όλα μέσα σε δυνατή τιμή (7990 με ΦΠΑ). Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο τεστ στην διεύθυνση http://www.off-road.gr/article1658.html

Τεστ του ATV Gamax AX600 Lx-BW (4X4) από το περιοδικό Μότο Τρίτη Δημοσιεύεται στο τεύχος Αυγούστου 2010 Νο.18

2010 Αύγουστος

Θετικότατα είναι τα όσα γράφονται στο τεστ που πραγματοποιήσανε οι υπεύθυνοι του περιοδικού ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ στο ATV Gamax AX600 Lx-ΒW (4X4). Το άρθρο ξεκινά με το ακόλουθο σχόλιο, Καιρό είχαμε να οδηγήσουμε ένα τόσο αξιόμαχο ταϊβανέζικο ATV. Το GAMAX AX 600 στην έκδοση Lx-BW (Luxury Big Wheels) διαθέτει εκπληκτική ποιότητα κατασκευής, μεγάλες δυνατότητες σε χώμα αλλά και σε άσφαλτο, μαζί με δελεαστική τιμή απόκτησης. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο τεστ του περιοδικού που είναι επίσης δημοσιευμένο στην ακόλουθη διεύθυνση http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/38084.asp

Άφιξη του νέου ATV Gamax ΑΧ600 Lx – BW (4X4).

2010 Μάιος

Καθοδόν βρίσκονται τα νέα Gamax AX600 Luxury – Big Wheels (4X4), των οποίων η παραλαβή και διάθεση τους θα ξεκινήσει στην Ελληνική αγορά το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Η συγκεκριμένη έκδοση που θα διατίθεται στην Ελληνική αγορά, αφορά την FULL-EXTRA εργοστασιακή έκδοση η οποία χαρακτηρίζεται Lx (Luxury) – BW (Big wheels) συμπεριλαμβάνει όλα τα έξτρα εργοστασιακά αξεσουαρ πρώτης εφαρμογής τοποθετημένα κατά την κατασκευή του οχήματος. Ενώ η παραλλαγή ΒW αφορά την επίσης πρώτης εφαρμογής τοποθετημένους κατά την κατασκευή του οχήματος μεγάλους τροχούς οι οποίοι αποτελούνται από ενισχυμένες ελαφρού κράματος ζάντες αλουμινίου διαμέτρου 14 ιντσών και λάστιχα MAXXIS BIGHORN που καθιστούν το όχημα εκτός ανταγωνισμού σε επίπεδο προδιαγραφών και τιμής.

Tεστ του ATV Gamax AX430 Lx (4X4) από το portal Off-Road. gr Επισκεφθείτε την διεύθυνση www.off-road.gr

2010 Φεβρουάριος

Διαβάστε το τεστ που πραγματοποίησε το portal Off-Road. gr στο ATV Gamax AX430 Lx (4X4). Στο τεστ αναφέρονται με κολακευτικά σχόλια για το ΑΧ430 και το προτείνουν σαν μια αξιόπιστη λύση εφάμιλλη των μεγάλων Ιαπώνων και Αμερικανών κατασκευαστών της συγκεκριμένης κατηγορίας οχημάτων. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ποιότητα κατασκευής που διαθέτει και την προσιτή τιμή του. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στο τεστ στην διεύθυνση http://www.off-road.gr/article1605.html

Τεστ του ATV Gamax AX430 Lx (4X4) από το περιοδικό Μότο Τρίτη Δημοσιεύεται στο τεύχος Φεβρουαρίου 2010 Νο.4 (ON-OFF)

2010 Φεβρουάριος

Θετικότατα είναι τα όσα γράφονται στο τεστ που πραγματοποιήσανε οι υπεύθυνοι του περιοδικού ΜΟΤΟ ΤΡΙΤΗ στο ATV Gamax AX430 Lx (4X4). Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην πολύ καλή ποιότητα κατασκευής που διαθέτει, τον έξτρα εξοπλισμό που συμπεριλαμβάνει η έκδοση Lx (Luxury) και την άριστη σχέση μεταξύ τιμής και ποιότητας. Θετικές επίσης αναφορές γίνονται για τα επιμέρους χαρακτηριστικά και συστήματα του οχήματος. Όπως την ανάρτηση, τα φρένα του, την αντιστρεπτική μπάρα που διαθέτη, τον όγκο του κ.α.

Προσφορά ΑΧ250. Αρχίζει από τα μέσα Ιανουαρίου του 2010 η διάθεση των ATV Gamax AX250 Λευκού χρώματος και με έξτρα ειδικό εξοπλισμό.

2009 Νοέμβριος

Τα ATV Gamax έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο των πιο αξιόπιστων και ισχυρών τετράτροχων στον κόσμο. Από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος, καταφέρνουν να κερδίζουν συνεχώς έδαφος και στην Ελληνική αγορά με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής τους και την αξιοπιστία τους. Στα μέσα Ιανουαρίου του 2010, θα παραληφθούν από την εταιρεία μας τα πρώτα σε κυκλοφορία ATV Gamax AX250 σε λευκό χρώμα τα οποία θα διαθέτουν στον στάνταρ εξοπλισμό εμπρόσθια και οπίσθια σκάρα φόρτωσης, κοτσαδόρο, πατήματα συνεπιβάτη, και την εμπρόσθια διάτρητη διακοσμητική μετώπη που διαθέτη το AX430 4X4. Τα συγκεκριμένα τετράτροχα, θα είναι τα πρώτα σε κυκλοφορία σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς οι προδιαγραφές που αφορούν το χρώμα και τον εξοπλισμό τους έχουν συμφωνηθεί και παραγγελθεί ειδικά για την Ελληνική αγορά.

Τα προ-παραγγελθέντα έως 31 Δεκεμβρίου 2009 Gamax ΑΧ250 θα προσφέρονται στην τιμή των 3990 Ευρώ. Φυσικά θα καλύπτονται από 2 χρόνια πλήρη εγγύηση όπως όλα τα μοντέλα της εταιρίας.

ATV Gamax ΑΧ600 4X4, Η… Γουρούνα !!!!!

2009 Νοέμβριος

Στα μέσα του 2010 θα κάνει την εμφάνισή του το Gamax AX600 4X4. Tο θηριώδη σε μέγεθος και ισχύ ATV, θα διαθέτει τροχούς 14 ιντσών από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, λάστιχα Maxxis Bighorn, ρεζερβουάρ χωρητικότητας 24 λίτρων και πολλά εξτρά στον βασικό του εξοπλισμό, για να σας πηγαίνει εκεί που οποιοδήποτε άλλο όχημα σταματάει.

Άριστη ποιότητα κατασκευής.

2009 Ιούνιος

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι εμφανής η ποιότητα κατασκευής που διαθέτουν τα ATV Gamax AX250/300, καθώς και οι άριστη ποιότητα τον υλικών και των επί μέρους ανταλλακτικών που χρησιμοποιούν.

ATV Gamax AX250, AX300, AX430 & AX430 Lx (4X4)

2009 Ιούνιος

Σε σκληρές συνθήκες εργασίας δοκιμάζονται καθημερινά και σε όλο το κόσμο τα ATV Gamax. Τα μοντέλα AX250 και AX300 κινούνται απροβλημάτιστα και με ασφάλεια εντός και εκτός δρόμου, ενώ το μοντέλο ΑΧ430 και AX430 Luxury (4X4) είναι ένα όχημα που κινείτε σε οποιεσδήποτε συνθήκες, ένα πραγματικό εργαλείο για όλες τις χρήσεις.

Τα νέα ATV Gamax AX430 4X4 Luxury δοκιμάστηκαν σε ακραίες καιρικές συνθήκες αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την υπεροχή τους.

2009 Ιούνιος

Ακολουθούν φωτογραφίες από δοκιμές σε χιόνι.

Ξεκινάει η διάθεση των ATV Gamax AX430 Luxury (4X4) στην Ελληνική αγορά από τα μέσα Ιουλίου.

2009 Ιούνιος

Η εταιρεία μας Μότο Πήγασος Ι. Π. Κεϊσόγλου, αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος της Gamax Moto Corporation παραλαμβάνει στο τέλος Ιουλίου τα ATV Gamax AX 430 Luxury (4X4).

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2009 (6-10 Μαΐου).

2009 Μάιος

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ATV Gamax έδειξαν όλοι όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο μας κατά την διάρκεια της έκθεσης μοτοσυκλέτας 2009.

Με κύριο χαρακτηριστικό την εμφανή υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και τον ιδιαίτερα μεγάλο όγκο που διαθέτουν, τα ATV Gamax Made in Taiwan κατάφεραν να προσελκύσουν τόσο τους επαγγελματίες του χώρου, όσο και τους ιδιώτες που ενδιαφερόντουσαν για ATV. Εκτός από τα ATV AX250 & AX300, όλοι όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της εταιρείας μας Μότο Πήγασος Ι. Π. Κεϊσόγλου, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα Ευρωπαϊκά κράνη NAU, καθώς και τα SCOTT, είδη ένδυσης, εξοπλισμός και αξεσουάρ μοτοσυκλετιστών που επίσης αντιπροσωπεύουμε κατά αποκλειστικότητα για την Ελληνική αγορά.

Αναμένονται τα AX430 4X4 & AX600 4X4

2009 Ιανουάριος

Στα μέσα του 2009 αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά τα μοντέλα ΑΧ430 & ΑΧ600 4Χ4. Τα συγκεκριμένα μοντέλα πέρασαν με επιτυχία τα σκληρότερα τεστ, στα οποία κλήθηκαν να τα υποβάλλουν κορυφαίοι οδηγοί ATVs από Ευρώπη και Αμερική αφήνοντας τους της καλύτερες εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

Παρουσίαση & τεστ των μοντέλων AX250 & AX300 σε Διεθνή και Ευρωπαϊκά ειδικά έντυπα και μέσα ενημέρωσης

2009 Ιανουάριος

Τα ATVs της GAMAX AX250 & AX300 έχουν παρουσιαστή και συμμετάσχει σε πολλά ανεξάρτητα αλλά και συγκριτικά τεστ δοκιμών, που έχουν πραγματοποίηση μεγάλα και αξιόπιστα ειδικά έντυπα σε όλο το κόσμο. Έχουν αποσπάσει άριστες κριτικές σε μερικές από τις απαιτητικότερες μεγάλες και δύσκολες από πλευράς ανταγωνισμού αγορές όπως αυτές τις Γαλλίας, Ιταλίας, Φιλανδίας, Ελβετίας κ.α. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στο μεγάλο μέγεθος που διαθέτουν και την ελκυστική τους σχεδίαση. Επίσης διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους και την άριστη οδική τους συμπεριφορά. Στην πλειοψηφία τους τα περιοδικά χαρακτηρίζουν τα συγκεκριμένα μοντέλα της GAMAX ως ασφαλή, αξιόπιστα και με την ιδανικότερη σχέση τιμής ποιότητας , επίσης θεωρούν ότι σημαντικό στοιχείο της μεγάλη αποδοχής που έχουν σε παγκόσμιο επίπεδο είναι το ότι κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Taiwan και μάλιστα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του γκρουπ Tai Lung στο οποίο εκτός της GAMAX, ανήκει η Tai Ling Motor (Suzuki Taiwan) η Fortune Moto (Mitsubishi Taiwan) η Bridgestone κ.α. Μερικά από αυτά τα περιοδικά είναι:

ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ QUAD Απρίλιος 2008

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TUTTO QUAD & ATV Απρίλιος – Μάιος 2008

ΤΟ ΦΙΛΑΝΔΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MONKIJA Ιανουάριος 2008

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MOTO Απρίλιος 2008

ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MOTOTECH Ιούνιος 2008